Home again

Hej! Jag är äntligen hemkommen från min resa! Jag har inte haft tiden att blogga så det har blivit bildbomd på facebook istället. Men jag tänkte att mina kamerabilder främst kommer att synas här och skriva om varje land som vi bestökte. Det blir senare i helgen eller nästa vecka. 
Flyget gick väldigt bra faktiskt, åkte först till Addis abeba (6h) och sedan vidare till Rom (7h) och till sist Sverige (5h). Har aldrig varit så lätt att flyga tror jag, planen var aldrig fulsatta vilket gjorde det liiiite lättare än att sitta och sova då man kunde slänga upp ett ben bredvid sig. De sista timmarna hade de flesta tre stolar för sig själva och jag kunde iaf äntligen få ligga ner och sova.
Det var så himla mysigt att träffa på Oscar igen! sex veckor är en väldigt lång tid att vara ifrån någon som man är van att spendera varje dag tillsammans med. Men vi klarade det. Jag landade vid 9:30 och var tillbaka i Uppsala vid 12:30 igen och då lagade Oscar lunch till mig: lax. Vad jag hade saknat det kan jag säga. Fanns massa andra fiskar man kunde äta med den heliga oranga laxen fanns inte! Vi gick också på stan och jag växla tillbaka alla slantar jag hade kvar och sedan gick vi runt i hela stan efter en svart jacka till mig. Har verkligen ingen vårjacka! Vi tittade i flera butiker och det var otroligt svårt att finna vill jag lova. Men på sista stället vi tittade på (och självklart den dyraste) fanns det vilket jag ska köpa idag! Nu ska det fixas mera och bara njuta av att vara hemma med alla mina kläder, säng och internet ;) 
Kisses
 
 
Veronica Wallgren:

Bilden är helt fantastisk!

Svar: ooh taaack :D
Therese

Ewelina:

Så härligt!

Kommentera inlägget här: