v. 34

Ny söndag, ny vecka som varit och ny vecka att berätta om! 
 
I veckan har vi jobbat och jag tog tummen ur arslet och faktiskt gick på ett träningspass, Zumba i onsdags. Jag har faktiskt hört av mig till ett innebandylag som jag ska provträna för nästa vecka! Spännande och super roligt att ta upp den sporten igen. Jag hoppas bara att mina minnen inte sviker mig och att jag faktiskt kan spelar fortfarande. Konditionen får jag jobba med, men det vet jag. Jag har även hunnit med en liten aw med Therese nu när solen och värmen valde att komma tillbaka <3 
 
Jag var annars och fixade naglar efter jobbet på torsdagen. Jag har verkligen insett att jag älskar att göra mig fin, lika roligt att sminka sig varje morgon som att tvätta av det och känna sig superlen! 
 
fredagen fick jag och Oscar beskök av hans mamma och lillebror. Vi gick och käkade på en indisk restaurang i närheten och jag bara älskar indiskt. Jag skulle verkligen kunna tänka mig att lära mig att laga det framöver, hoppas det inte är allt för svårt, vilket jag dock tror...
lördagen hade jag och Oscar bestämt oss för att åka till IKEA och kolla och handla in lite nytt till lägenheten så den blir klar någongång. Vi kom hem med lite smått och gott men ingen möbler, vilket inte var så konstigt då vi åkte kollektivt. Men de har börjat med att man kan beställa på internet så det gjorde vi. Ett soffbord och databord. Det komiska var att om vi beställde varorna tillsammans vart framkten nästan 500 kronor. Men beställde man de enskilt vart det 49 kronor frakt. Så vi gjorde två beställningar och frakten vart strax under 100lappen. Lite knasigt gjort av IKEA kanske. På kvällen var vi bjudna på inflyttningsfest hos en vän till Oscar. Vi kom hem vid 2 igen. 
 
Idag söndag har vi mätt och tittat på rullgardiner till rummet och hör och häpna så har vi funnit rullgardiner som man inte behöver borra fast utan bara haka på fönstrena. Nu håller vi tummerna på att det här blir bra för annars vet jag inte hur jag ska sova. I natt sov jag med en ansisktsmask men trots det så vart det så ljust i rummet att solljus sipprade in vid näsan. Sedan kom Ellen på besök. Jag har även suttit och redigerat från bröllopet som det varit tok för mycket bilder att fixa med. Känns som jag aldrig kommer bli klar, nu är jajg halvvägs! 
 
 
Kommentera inlägget här: