v. 26

Denna vecka har känts som en liten ini semester, fast med arbete. Jag har hittat på så mycket roligt bara, som man brukar göra på semestern. I tisdags var jag Therese, hennes mamma och Oscar och tittade på allsång på skansen. Var i och för sig inte så mcket att se, desto mer hörde man. Första gången som man var på skansen helt enkelt. Jag och Oscar insåg nog att vi måste åka dit en hel dag och uppleva det. 
 
 
På fredagen var det dags för aw med några från jobbet, vi hade det super roligt. Tog några glas på medis och sedan skulle vi käka någonstans på söder och hamnade efter lite om och men på en hamburgar ställe, som hade ett smurfland som golv! Sedan gick vi tillbaka till medis. Tyvärr var jag och Oscar tvugna att gå strax innan tolv då sista pendeln mot uppsla gick. Synd. Men snart så bor vi där! På söder! 
 
 
På lördagen gick jag och oscar på stan och jag shoppade lite från odd molly rean. Sedan tog jag ett tåg till Stockholm för en tjejkväll med Sabina, Anna och Therese. Vart otroligt mycket snack, mys och vi åt tills vi inte pallade mer. En box vin tog slut rätt fort. Jag var tvungen att ta sista pendeln igen vid 12 medens de andra tjejerna fortsatte festen.
 
 
Igår, söndag, var jag Oscar,Josefine och Julia på Coldplay! Asså wow vilken upplevelse det var. Jag har inte riktigt hunnit smälta det ännu. Alla i publiken fick ett rätt biffigt armband som sedan lös till och från i olika färger i takt med musiken och wow vilken effekt. Var ett glittrande hav av lampor i alla dess färger i hela arenan! Så himla häftigt. Coldplay var riktigt grymma live vill jag säga, de liksom öppnade maffigt och slutade maffigt och däremellan var det maffigt! Jag fick i typ en känslovåg över mig när de började spela och var nära att börja gråta. Jag fårstår verkligen varför fans gråter till sina favorit artister. Coldplay kanske inte är ett band som jag dyrkar och brinner för, men de är verkligen ett grymt band och jag har lyssnat så mycket på dem under tiden som tonåring och oj vd jag har gråtit till deras låtar ibland!  Jag njöt.
 
 
 
Kommentera inlägget här: