Mozambique - Vilankulo - Maputo

Resan fortsatte sedan i Mozambique där vi stannade till i en by för frukost som kommer bli ett oförglömligt minne helt enkelt med en interaktion med byborna som jag kommer minnas resten av livet. När vi hade ätit våran frukost här så var vi tvugna att åka militärkortege i 10 mil för att komma dit vi skulle pga oroligheter. Det var lite nervigt faktiskt, men det gick bra, trots att det låg ett flertal uppbrända bussar och bilar längst vägen och flera flera militärer. Har dock inge systemkamerabilder därifrån. 
 
Vi hamnade sedan i Vilakulo där jag tillsammans med tre andra tjejer hyrde ett strandhus för 300 kronor för tre nätte! Det var så himla värt! Skönt att få sova i en säng och nära till egen dusch och toa. Vi hade havet bara tio meter utanför dörren sedan! Här snorklade vi och gjorde lite utflykter. Hamnde sedan i Tofo där vi spenderade flera dagar på den efterlängtade stranden. Vi var ett tjejgäng som provade att surfa på de enorma vågorna och det är något jag verkligen ska göra igen! Så himla roligt! sedan efter flera dagars festande och solande så åkte vi för en dag i Maputo där vi sedan skulle flyga hem ifrån.
 
Detta var de sista Afrika bilderna som kommer dyka upp! Det var en oförglömlig resa och jag ångrar inte ett dugg att jag åkte dit! 
 
Kommentera inlägget här: