Andra veckan på jobbet

Nu har jag äntligen funnit mig tiden till att blogga lite. Jag har i ärlighetens namn inte hunnit kika och redigerat klart alla bilderna från resan än, men det blir jag nog ikväll i varje fall. Jag har hunnit shoppa lite nytt inför våren som också ska komma upp på bloggen så småningom. Annars, nytt jobb och nya rutiner har stått på schemat och tagit upp de mesta av min tid vill jag lova. 
 
Mitt nya jobb är som socialsekreterare i barngruppen i Stockholm. Jag visste att jag redan första dagen skulle trivas där vilket var en riktigt grym magkänsla. Sedan har introduktionen varit lite sisådär, men jag har insett att så är det till de flesta jobb och sedan bokstavligt talat hatar jag journalsystemet. Men det är inget jag kan göra något åt så det får jag bara svälja. Men annars så är det bra, inte ens pendlingen kl 7 på morgonen är jobbig. 1 timma och 15 min senare med ett byte för tunnelbana är jag framme. Det är väl kanske mest för att om tre månader så bor vi i Stockholm och jag har tre stationer till jobbet! 
 
Idag var vi iväg till Södertälje och hälsa på Oscars mormor och morfar. Vart besök på Vibynäs golfbana för lunch och  vilket väder det bjöd på idag! Imorgon blir det jobb såklart men sedan mot Katrineholm direkt för lite fotouppdrag faktiskt, blir en gravidmage och ett dop. Sedan ska jag få bli lite firad av mamma och släkten.  
 
Kommentera inlägget här: