v.39

Denna vecka kände jag att jag inte kom igång på jobbet som jag ville efter helgen. Jag vill gärna komma till kontoret, kolla över veckan och se vad som ska göras och vad som kan tänkas göras. Men så har jag inte känt denna vecka. I måndags gick jag dirket på ett besök för att på eftermiddagen ha handledning i gamla stan. Fick äta lunch på favvor resturangen där. 
 
I tisdags var det utbildning i våld i nära relationer hela dagen. Så inte ens då hade jag koll på veckan, vilket stressade mig lite. Efter jobbet åkte jag och Ella och handlade lite inredning till våra kontor. Vi har tyckt det varit någorlunda tråkiga. Så vi handlade lite ljusstakar, och annars skojsigt till inredning för att få en så härlig känsla som möjligt. 
 
onsdagen pyntade jag och Ella våra rum och det vart så himla mysigt med led ljusen. Vanliga ljus får man inte ha såklart, men jag gillar det. Super bra med timer, nu ska vi bara snacka med chefen som får snacka med ledningen om vi får sätta upp gardiner också! ;)
 
Veckan flöt sedan på och fredagen bjöd på eventet Out off office med Ella och hennes kompisar. Super roligt och wow vilket underbart koncenpt måste jag säga. Det är en AW mellan 17-21 och under den tiden hinner man mingla, dricka och dansa till klubbusik. Sedan kommer man hem lagom och hinner med en myskväll med kärleken. Ett koncenpt som sagt helt i min smak, Ser redan fram emot nästa gång om en vecka. Har dock inga bilder därifrån förutom en hel del filmer från snapchat bland vimlet av dansade kontorsråttor.
 
Helgen var jag med Oscar och vi mös som bara den och hade det super, gick på stan och finurlade på vilka kuddar vi ska köpa hem. Finns en hel del som behöver bytas ut och kanske att de blir dessa gröna från Hemtex, men vi får se...sedan gick promenad runt halva Södermalm och käkade sedan ute i gamla stan på kvällen, tre rätters för att lyxa till det. Hann med en fika med Tove också på dagen där och köpte sedan en fantastisk vattenfast eyeliner. Har en plan att visa mina senaste make up köp, det blir en hel del varje månad faktiskt. På söndagen gick vi på fotografiska tillsammans med Carl. Bra helg! 
 
 
Kommentera inlägget här: