Vår lägenhet

Nu har vi bott på I Stockholm i tre veckor lite drygt och det känns fortfarande fantastiskt. Vi har inte hunnit klart ännu, väntar in lite möbler från IKEA och från Kholm faktiskt. Har ett bord som är som en halvmåne med svart granitkiva som vi ska ha i hallen och sedan ska vi ta över min brors tvbänk. Ett nattduksbord är vi fortfarande på jakt efter...
 
Vi handlade även nya ramar i helgen som vi ska sätta upp i hallen. Butiken skulle flytta och hade halvapriset så vi passade på. Lite roligare med exklusivare ramar än IKEA ibland känner jag. Jag är iallafall fruktansärt dålig på att köpa inredning någon annanstans än just IKEA. Måste bättre mig. Ramarna är från Bookbinders design.
 Det som fattas förutom borden är tavlor/tavellister/vägghyllor och en stol till skrivbordet. Vi vill ha en liten skönare stol som är närmare en fåtölj än en datorstol. Men sökandet fortsätter! Såhär ser det ut sålänge i varjefall. Framöver ska vi även klä om stolarna i köket och vi var faktiskt och kollade på tyg idag!