Socionomexamen!

Hej!
Jag är klar socionom! Jag trodde nästan aldrig att denna dag skulle komma. Det känns lite som när man var liten och man visste man skulle gå i skolan i typ 10 år och tänkte att det aldrg ska ta slut. Lite så har jag känt, men nu ÄR det verkligen slut! Det är en konstig men underbar känsla. Inge mer plugg på ett BRA TAG! 
På examensdagen igår hade jag båda mamma, pappa, Inger och Oscar här! På morgonen mötte jag upp några från klassen hemmea hos Adina för champagne och lite ost och kex. Fick sedan skjuts till universitetshuset. Alla var väldigt pirriga och min känsla av pinamhet för att gå in till aulan till en viss låt och sedan ut till en annan, var inte alls så pinsam som jag hade tänkt mig måste jag ändå säga. Efter alla tal och fina sångframträdanden så vart det lite mingel med alla nära å kära! 
Jag måste ha varit på helspänn i flera veckor efter sista inlämningen, eller bara sovit dåligt, för oj vad trött jag var efterråt. Det var soffläge hemma resterande timmar av dagen, för att sedan åka till Dag för lite tacomys. Det var verkligen en skön avslutning på dagen. Idag har varken jag eller Oscar några större planer mer än bio. Så himla skönt! Jag har nämligen helt slut! 
Kisses 
och så lite bilder som Oscar tog under ceremonin: