v.38

Hejsan! 
Denna vecka hade jag sista utbildningsadagarna, det harbjudits på go' fika och mycket bra och ny information. En gammal vän satt i receptionen vilket har varit super rolig att träffa igen! Jag känner verkligen hur jag älskar mitt jobb och jag känner verkligen att man kan utvecklas på så många många olika sätt. Jag ser fram emot att gå till jobbet på mornarna. Inte alla men absolut de flesta. Jag ångrar inte alls att jag valde arbeta med att utreda barn, trots att rådet under socionomutbildningen var att inte göra det. 
 
Jag tränade i veckan och för omväxlingens skull så gick det inte alls bra faktiskt. Kanske mest för att jag inte hunnit lära känna hur laget spelar och så. Men det kommer väl. På fredagen fick jag besök av mamma och vi tog en fika och hon fick se lägenheten nu när den var klar. Sedan spenderade jag fredagskvällen hemma själv med säsong två av Bron. Sov i ansiktsmask och hårinpackning. 
 
Under lördagen fixade jag lite inför kvällen, gick på stan och handlade lite toppar inför hösten. Sedan kom Therese en timma innan resterande och vi käkade indisk mat. Sedan kom Linnéa och Sara från "kholm" och Josefine. Vi hade verkligen super roligt, spelade spel och snackade. Vi gick sedan efter shots och dricka till en klubb som heter Garbo i Sundbyberg. Det är andra gången jag går på nattklubb i Stockholm och jag vet jag har många flera ställen att utforska, men Garbo gillade jag. Lagom med folk, bra och blandad musik. jag gillar att gå på nattklubbar som har flera dansgolv så man kan variera sig lite om det blir tråkigt på det ena. Det var en super rolig kväll och jag fick nattsällskap av Linnéa och vi var inte hemma förens vid 3 ungefär. Vi sov som grisar sedan.
 
Vi tog en sovmorgon och sedan drog hon hem. Idag hann jag även med att fika med en gammal vän från kholm som bor i Stockholm. Vi har inte setts på flera flera år och vi hade en del att prata om. Jag kände mig dock lite bakis och det fick bli en kort fika denna gång. Men trevligt var det. Jag handlade en påse godis och sedan har jag legat i soffan med täcket och tittat på tv och film. Har även tvättat och städat inför Oscars hemkomst imorgon <3 En riktigt skön söndag ändå!