Buss

Snart ska jag ta mig till bussen och ta en tripp till universitetet, hoppas jag kan bli insläppt fast jag bli en hel del tidig! Bussarna passade inte direkt, men det får duga. Jag är väl inte direkt nervös, ser mest fram emot det. Regnet som var hemma i K-holmen har nu kommit hit och det har änsålänge regnat konstant sedan halv åtta imorse...om inte tidigare. Dock kanske jag inte direkt ser fram emot att gå runt själv...men ta tag o självförtroendet och kliv in!
Av någon anledning går det inte att vrida på bilderna (skrivskyddat eller används i ett annat program?! Wtf?)

Coldplay & Lax

Har inte hunnit med att göra mig kvällsmat, men det funkade att göra det klockan 9 på kvällen också. Tack för att P3 kör från Coldplay's konsert live!! Inte lika ensamt. Första gången jag inte fått kväljningar av att äta ensam. Vem hatar att inte äta själv liksom?
 
Sitter i min lilla lägehet och har färgat håret nyligen, tvättställningen står mitt på golvet och tvätten vill aldrig torka ^^, Imorgon är det introduktionsdag på Univeristet.
 
Blomsterbudet kom med en underbar bukett, en inflyttningsblomma från Oscar!! Tack :')


Emtiness

Ensam i storstaden har resulterat i bussresa mot centrum och massa shopping inför hösten! Ska ta mig en cykeltur senare till apoteket (knarkar ipren bara för jag vaknade med världen "träningsvärk" i axlarna) Men kan inte riktigt cykla iväg än, då jag väntar på ett blomsterbud (!!!!)