Nästa år blire Åre

Jag har bokat Skiweek i Åre, jag som aldrig stått på skidor, jag som aldrig åkt lift...jag som mår illa av alla färdsätt (utom flygplan...). Nåväl en del av klassen ska helt enkelt pallra sig uppåt i landet (på något vis) och åka skidor, festa, sova och festa, och åka skidor. Jag tänkte verkligen inte sitta hemma och rulla tummarna när de är iväg, så i januari bär det av!
 
Denna dag har spenderats med seminariumuppgift, och även lite plugg för egen del, men hade mer disk än plugg att ta hand om...så vart inte så mycket plugg ändå. Skulle egentligen på Stocken ikväll, men min plugg-huvudvärk har varit elak mot mig de senaste dagarna och behöver även sömn. Men var med på förfesten hos Josefine och kollade på youtubeklipp och hade grymt kul <3 Jag kan inte förstår hur jag har missat denna video? Så jävla rolig, mina tårar bara spruta!! See!!! 123,5 miljoner människor kan väl inte ha sett den utan anledning? ;)
 

I ett

Var visst inte lika morgonpigg som jag var igår imorse. Men jag pallrade mig iväg till skolan iallafall till slut och satt där någon timme tills jag skulle käka lite sopplunch med Josefine, Mickan och Sofie. Åkte tillbaka till skolan och pluggade, sedan drog jag till Campus och avverkade ett danspass (som bara var svettigt för ledaren som kunde alla steg och kombonationer och lärde ut tooook för snabbt) och sedan ett Styrkepass! Hoppas på en fet träningsvärk i veckan!
 
Imorgon är det upp tidigt idag, kvällen bjuder antagligen på trevligheter på Stocken ^^, Ja just det, i frågetävlingen hos Micke igår kom mitt lag tvåa! Gryyymt!
Kisses

Morgonpigg!!!

Speedad tjej här!! Första morgonen man går upp halv sju sedan typ...en evighet sedan. Klockan ringde, mina fötter landade på golvet och jag var uppe. Mer än så var det inte. Med en vana att gå upp halv nio är jag själv jävligt stolt över mig själv att jag bara for upp ur sängen. Under gymnasietiden gick jag ju upp halv sju varenda eviga morgon, ska nog börja med det här. Det här var ju jätte skönt!! :D
 
Imorgon ska vi se om morgonen är lika lycklig, kanske bjuder på en morgonpromenad då? Om en halvtimme har jag dagens föreläsning och kvällen bjuder på trevligheter hemma hos Micke med typ, halva klassen! En otroligt seriös frågesport tävling står på spel! 
God morgon <3