V. 21

Återigen går veckan så fruktansvärt fort. I tisdags träffade jag Therese och tanken var att vi skulle fika med Ellen som hade vägarna förbi Stockholm. Hon vart dock upp uppehållen med jobb men dök till sist upp och vi spenderade tok för lite tid tillsammans. Fanns för mycket att prata om. 
 
onsdagen träffade jag Josefine och tanken var en Aw men slutade på Thaibuffé! Hungriga pendlande tjejer helt enkelt. På torsdagen hade jag försökt ordna en Aw med socionomklassen, dock kunde inte många så jag och Therese sågs ensamma och mös istället! Inte dåligt det faktisk! 
 
I fredags åkte jag till k Holm efter jobbet och vart uppmött av Frida på perrongen. Vi gick och käkade och snackade i flera flera timmar! Började planera inför min PT timmar och så, så himla roligt! Till slut kom också Oscsr till "stora staden". På lördagen fikade jag med Stiven som jag inte sett sedan i höstas sedan åkte jag tillsammans med honom Oscar och lilla O till Vingåker outlet. Hittade nada, som vanligt. Kvällen var vi hos pappa och spelade spel en stund in på kvällen. Söndagen och morsdag, fick regnbågslax som mamma fiskade upp själv under helgen. Jag och Oscar tog 15 tåget hem och storhandlade tillsammans på vägen hem och lagade massor med mat! 
 

The Great Zimbabwe

Nu har vi landat i Zimbawe  i "the great Zimbawe". Det är ruiner från tidigare kungar och hur de levde. Kungen levde på berget medens byborna och hans 200 fruar levda nedanför honom. När man gick där i trånga vrår och väggar som var flera meter höga av bara platta stenar så undrar ajg verkligen hur det såg ut förr. Jag kunde inte föreställa mig. Det var bara så himla häftigt och mysigt! Finns nog många många historier om den platsen, av de jag fick höra så minns jag att varje kungarike hade samma sorts träd utanför sin port och betydde något som jag tyvärr inte minns. Inne i hans "hus" så växte det ett annat speciellt träd vars rötter som klättrade på stenväggarna skulle hjälpa kungen till att hålla sitt kärleksliv vid liv med alla sina fruar. Sedan tros det vara så att alla kungarna som bott där är begravda i någon gång som nu är ett stenröse. Folk som har försökt ta sig in har försvunnit sa guiden. 
 

Sydafrika - Grashop, Blyde River Canyon, Pilansberg

Dess bilder sammanfattar 6 dagar in i april. Vi stannade i Graskop i några nätter, hade bl.a. "pink- party", m.a.o. så klädde alla sig i rosa från topp till tå. Vi hade en fantastik vy från poolen som var på campingen och samma veva som vi var här så hamnade Myzack i himlen och jag minns att jag låg här i solen och bara tänkte på honom en hel dag. Var riktigt jobbigt att vara så långt ifrån utan att säga hej då till hunden man växte upp vid sin sida. Han älskade att ligga i solen så det fick bli att hedra honom genom att själv göra det. I Graskop åkte jag också linbana över en ravin. 
 
När vi var "klara" med Graskop så tog Bosse oss på en åktur vidare mot Suncity för att först stanna till vid Blyde River Canyon, och vad jag fick veta: att det var den tredje största i världen? Kan ha fel, men det var vad jag fick reda på iaf. Helt fantastiska vyer där också, det var bara så himla häftigt. Suncity var en uppbyggd "Las Vegas liknade" by med konstgjorda pooler och det var en helt annan kontrast från den verkligenhet man ser i Sydafrika. Sov sedan i Pilansberg, strax utanför Suncity där det var safari igen. Där var jag mest fashinerad över hur nära giraffer vi faktiskt kom. Det var helt klart mitt favorit djur, så gulliga, nyfikna små varelser. Eller jaa stora varelser ska man väl säga.