Fram & tillbaka

Hej! 
Har blivit lite "off" på bloggen, men allt är faktiskt apples fel, som jag nämnt tidigare så går det inte längre att på ett enkelt sätt ladda upp bilder så blir det helt enkelt en extra tid som jag inte orkar lägga ner på att blogga och när jag väl finner mig tiden så blir det bara några massive inlägg...so here it goes.
 
Midsomma helgen spenderades i Katrienholm. Först i Julia på en filt med några vänner, tårta och kakor. På kvällen grillade vid hemma hos Oscar. Therese kom över senare på kvällen också och stannade till halv två. Dem kommande dagarna innan vi åkte tillbaka till Uppsala igen på tisdagen så tog vi det lugnt, jag fikade med några vänner, tog promenader, spelade spel och åkte till outleten.
 
Tillbaka till Uppsala var jag otroligt taggad att fixa och dona i lägenheten så hela onsdagen gick åt till att packa upp alla resterande kartonger och flytta saker till förrådet. Igår åkte vi ut till Boländerna och köpte lite saker som vi tyckt saknat, gardin i Oscars rum, jag tyckte att han inte behövde ha min rosa hissgardin, den ska till sovrummet senare istället. Vi handlade även ett blomlåda och blommor, sånt man har under mattorna så de inte ska glida runt, duschdraperi m.m. Sånna där tråkiga saker men som bara gör underverk i vardagen!! Då vi inte har fått tapetserat ännu (räknar nästan med att det är en månad kvar tills dess) och vi saknar några viktiga fästen man får av hyresföreningen så väntar vi med att be dem fixa det tills det är tapetserat helt enkelt. 
 
På söndag åker jag tillbaka til Katrineholm och stannar där iaf minst en månad, mitt jobb startar och det blir en intensiv första vecka, fick två extra pass så är bara ledig på torsdagen, och då jag bokstavligt talat bara jobbar hela dagar typ mellan 7-20 så lär jag vara rätt så trött. Hoppas nästan det blir dåligt väder hela nästa vecka så jag kan vara inomhus med gott samvete.
 
För så när jag bloggar nästa gång, lär ju inte vara speciellt händelserik nästa vecka. Men nu innan det blir dags att åka ifrån Oscar så ska vi ha en mys- helg med bio ikväll och grillat någon bra kväll.
Pussar
 

Dagar om flytten

Hej!
Vilken vecka det har varit. I fredags kom pappa och hans tjej till Uppsala och vi åt ute på en libanesisk restaruang (om jag minns rätt). Alla som känner mig vet mycket väl att jag inte äter vad som helst, men jag försöker verkligen ändra på den inställningen och visst åt jag. Så länge jag inte vet vad det är jag äter så går de flesta rörorna faktiskt ner och det var gott! Vart en hel kväll med mat i mängder, först kalla, varma och till sist grillat. Jaa man var rätt så mätt efterråt. Några drinkar på det och man var lagom kalas. 
 
Lördagen kom och äntligen var det dags att flytta på mina saker till våran lägenhet. Det tog sin lilla tid och efter några timmar hade vi fyra lyckats flytta alla våra saker. Jag och Oscar drog till IKEA och shoppade vidare och åt lunch. Vart en hel del saker men i slutändan så kommer det bli så otroligt fint helt enkelt! 
 
 
Söndagen så tog jag och Oscar en lite paus från allt uppackande och tog en middag på Bryggan och det vart minst sagt en blöt kväll. Ösregn, strålande sol, ösregn och sol igen inom loppet av 40 minuter...men god mat vart det och efterrätten ska vi inte tala om! 
 
 
Resterande dagar har vi packat upp och packat upp. Hunnit träffa Josefine en sväng, någon morgon promenad har det blivit. Fick även bygga ihop sängstommen nästan själv, fick hjälp av oscar till en början men sedan var han tvungen at åka till Stockholm. Det tog mig typ tre timmar att få ihop fyra lådor och två ribbottnar! Fy!
 
Och igår (onsdag) kom jag till Katrineholm, tog en fika med Therese direkt från tåget. Jag hade idag inskolning på mitt kommande sommarjobb. Jag känner ju till de flesta rutinerna men det är ett helt nytt hus som jag ska arbeta på som har byggts om från scratch så krävdes det en eller två runtvandringar. Otroligt fräscht och så otroligt skönt att ha en lagom varm och behaglig arbetsmöjlö och slippa gamla svettiga lokaler! Me like! Bra tänk på de nya lokalerna i varje fall, och ni som inte vet så är mitt arbete på ett rättpsyk, eller regionalsjukhus som det kallas. Direkt efter det vart det en fika dejt med Frida! 
 
Ska strax åka och hämta upp Oscar från stationen då han var tvungen att stanna en dag i Uppsala, vi ska äta hämtmat. Mums.
Ska spendera midsommar här också, ska bli regn...kul! -.-
Pussar 

1 dag kvar

Nu är flytten nära! Det börjar kännas i kroppen, att äntligen få bli sambo med sin kärlek- magiskt! 
 
Idag har jag sprungit upp och ner från tvättstugan, varit på stan med Bella, shoppat, sålt sängen och nu ligger jag i soffan och ska spendera min sista natt i detta rum. Imorgon blir det premiär på nya sängar och ny lägenhet. 
 
Jag har, som vanligt, svårt at hålla pengarna i styr när det är rea i varenda affär. Fick med mig lite smått och gott, en odd molly kofta från ders vår/sommar kollektion, brun utan sol, ett svart linne och någon hårspänne. Mer än så fick det faktiskt inte bli då jag och Oscar ska shoppa för lägenheten i helgen på IKEA bl.a. 
 
Nu ska jag försöka hitta en skön sov position i denna soffa...