Morgon...

Inte är det en God morgon inte. Har tydligen fått en feeet förkylning som startade igår kväll och imorse var det inget att leka med. Men ska på min inskolning (finns ingen annan dag som passade...) Jag får se hur jag mår senare under dagen. Ipren gör kanske underverk? Vem vet? Sitter här med min frukost och hoppas på att jag ska bli piggare. Bussen går om en timma...
Yeah...morgon helt enkelt...

De förlorade dagarna

Tja!
Helgen spenderades äntligen hos min Oscar, vi lagade mat, träffade och drack lite med Emelie och en kompis till henne, pluggade lite och sedan firade hans mormor. Jag åkte runt lunch hem på söndagen, så vi hann inte umgås så överdrivet mycket...saknar honom redan!
 
Denna vecka bjuder bara på föreläsning igår och på fredag är det seminarium gånger två som gäller. Så nu i "mellandagarna" blir det väl någon form av plugg, Ska träffa min basgrupp idag (mini- seminariegrupp) och göra våra uppgifter inför fredagen. Imorgon ska jag faktiskt på min första inskolning, ett dagspass. Kvällsinskolning blir det på torsdag. Så jag har lite att pyssla med.
 
Juridik är svårt att plugga...denna instutition studerar på ett annat vis äv det sociologiska. För att ta ett exempel, så existerar inga läshänvisningar, vilket betyder att vi måste anpassa vår läsning själva utifrån typ 13 böcker och lagboken inräknad! Men en bra erfarenhet iallafall.
Kisses

Uppe med solen

Heeej!
Idag var jag iväg på mitt kommande timjobb och ska på inskolning nästa vecka. spännande! Ska verkligen försöka hinna med det i allt juridikplugg. Ska strax iväg på föreläsning och sedan ikväll träffar jag äntligen Oscar...vet att jag tjatar, men nu har det gått en lång tid!! Får se vad vi hitar på, men plugg är ju definitivt iallafall...suck