tenta ångest? Vad är det?

Hejsan!
Ingen tentaångest alls inför denna salstenta, det konstiga är att jag faktiskt borde ha det. Jag kan ord och lite listor, men jag kan inte sammanhanget och kopplingen (jag läser psykologi och kan teoretiskerna olika utvecklingsstadier, men inte koppling mellan emotion och stress...) ah men typ så är det i mitt liv nu. Ska cykla imorgon redan kl 7:15 till tentasalen som självklart är på andra sidan stan. Men ska ta det lugnt ikväll och sova tidigt. Om det är något jag behöver så är det minsann det.
 
Har suttit hela veckan i skolan med några från klassen och idag tog vi oss till Årummet och fikade och hade ett litet förhör om tentan. 
Pussar
 

At E.P

Men hej, jag lever i mitt tenta plugg. Går väl framåt men undrar om något verkligen vill stanna i huvudet. Det får vi allt märka på fredag. Men nu sitter jag iallafall (!!!!!!!) i skolan med Therese och ska vänta in de andra tjejerna som vi pluggat med nu hela veckan, men som sagt; nu blir det pluggisch.
 
Igår iallafall tog jag paus i pluggandet och gick på en anordad föreläsning där en kurator kom och inspirerade alla socionomer. 
 

New In