Long time!

God kväll!
Dagarna är späckade med saker och har inte haft tid att blogga överhuvudtaget. i torsdags var det praktik som vanligt. Tog en fika med Therese för att besämma inför vår lilla "försäljning" i lördags. I fredags återigen praktik och sedan lagade jag middag för mig och Oscar innan vi skulle på The hunger games bio med Therese, Ellen och Sabina. Vilken bra film! Självklart behövs ju part 2 ses innan den första delen ska räknas som en bra film, men känner på mig att finalfilmen kommer bli otroligt bra! 
 
På lördagen var det äntligen dags för Flea market på Smålands. Där jag och Therese sålde våra kläder och skor. Jag hade väl en resväska och en ikea opse fyllda med saker! Fick några hundralappar iaf. Jag har väldigt svårt att göra mig av med kläder. Jag känner mig personlig bunden till allt. Jag minns oftast exakt hur det gick till när jag köpte ett viss plagg, vad jag kände och hur jag mådde. Därför har jag lite svårt att göra mig av med kläder jag framförallt gillat så otroligt mycket men som jag inte ens kan ha längre. Men efteråt känns det så bra att jag inte slapp slänga kläderna bara för att ingen annan vill ha dem. Men nu kommer de till användning istället för att ligga i mitt förråd och ruttna. Nu har jag en mass vårkläder och jeans short kvar. Allt stickat gick åt. Förövrigt måste jag rekomendera Smålands fika de hade. Alltså, käkade en av de godaste smörgåstårtorna för en super bra pris och sedan en fika paus för 22 spänn! Livet leker lite extra när man är student! 
lördags kvällen sedan hade vi tjejer middag hemma hos Therese med lite dricka också, Det slutade med att jag och Sabina iallafall trampade iväg på våra cyklar för att hitta det optimala utestället. Vi hamnde på V-Dala. Tydligen så var Tomas där (han som sjungar "slå mig hårt i ansiktet"). Vi kom dock lite sent och hann bara se just den låten och en extra låt. Men kul var det. Träffade några fler från klassen och jag lovade Maja en "shoot- out" till bloggen. (Jag har tydligen fler hemliga läsare i klassen än jag vet om, alltid lika roligt att höra folk faktiskt kikar in här då och då). Kul. Jag var hemma igen vid två och Oscar som varit iväg hela dagen för att spela innebandy turnerning på SLU dök upp i sängen klockan fyra. (måste säga jag hade en sån där bra smink dag i lördags!) haha.
 
Idag sov jag och Oscar våra längsta morgon på en evighet! Klockan halv tolv! Usch vad jag inte gillar att sova så länge...men idag var det fan behövligt! Hade problem med magen under natten som gjorde att jag var tvungen att gå upp några gånger! Nog om det. Var ju det årligt ADVENTSPELET (eller vad det kallas) i Uppsala. Som alla andra år blir jag helt lyrisk av denna händelse. Vi slottet står tusentals människor för att se tre låtar som spelas upp i takt med fyrverkerier! Men så bra! Sedan var vi några stycken som tog en glögg-mys- häng hemma hos mig sen efteråt. 
 
Som alla andra helger som blivit de senaste veckorna har den varit fullspäckad med självklart älskvärd! Vad jag på ett sätt älskar den här "vardags-arbets" känslan. Att känna hur speciella fredagskvällarna och helgerna är. Även om arbetet är trist så vet man att man alltid har helgen!! Love it! Nu är klockan typ elva och jag är inte det minsta trött, konstigt? Kanske inte...Men god natt alla ni som kan sova på en söndag. Imorgon är det första december och det vankas julkalender på tv! 
Kisses
 
 

New

Här är lite av det jag handlade i Stockholm. Är dock lite osäker på klänningen, men det kändes som en blommig klänning man kan bära hela året utan att känna den inte passa in? Förstår ni vad jag menar? Vissa kläder är ju bara meningen man bara ska använda på sommaren likadant med höst, vinter och vår.

Ni får ursäkta att jag "snor" bilder från affärernas hemsidor men det är mörkt när jag vaknar om mornarna och mörkt när jag kommer hem så bilderna skulle resultera i korniga med för högt ISO då jag inte kan få rätt ljus inomhus utan solen! 
 

11 roliga fakta om mig!

Det är så himla roligt att fundera ut roliga saker om mig själv. Denna lista har jag slipat på och fyllt på i två månader. Så hoppas ni gillar den. Sådana här listor kommer att dyka upp lite då och då! 
 
 
 
- Jag har en träningsblogg som är lösenordskyddad där jag skriver för min egen skull. Det är faktiskt min andra "hälso" blogg. Det är meningen jag ska peppa mig själv, se vad jag har gjort, se vad jag kan och se resultat! Den tragiska sanningen är att; vecka 1: asa pepp bloggar om maten och träningen. vecka 3: bloggar om misslyckande. vecka 4 (existerar inte då jag gått tillbaka till mina dåliga vanor...) suck. Jag hinner m.a.o. aldrig se resultat i praktiken trots att det är målet med bloggen.
 
 
 
- När jag var 10 år ville jag bli rättsläkare. Det var ju så enkelt att se döda personer på Jordan Rättsläkare som gick på TV...
 
- Jag vågar aldrig skriva mina åsikter på facebook eller i bloggen då jag ogillar folk som ifrågasätter mig. Jag är rädd att jag inte har rätt bakgrundsfakta och uttalar mig om något jag "inte har en aning om egentligen", framförallt med politiska uttalanden vilket jag inte är det minsta insatt i och i ärlighetens namn inte alltid förstår helt hundra. Jag förstår vikten av att kunna argumentare för sig, men jag kan verkligen inte det. Ibland så har man bara en känsla i kroppen att "jag vet vad jag tycker" men inte kan få fram det i rätt val av ord. Jag är m.a.o. inte den bästa talaren, skulle någon fråga skulle jag absolut aldrig ljuga och jag är inte rädd att säga vad jag tycker om någon som sagt frågar, men jag skriver gärna inte ett "spontant" inlägg om något! (Dock tog jag mig i kragen och gick emt mina principer och skrev ett inlägg för några veckor sedan om att jag ger pengar till hemlösa, det var ett stort steg för mig. läs det HÄR)
 
- Jag har svårt att ta emot kritik (kanske man förstod av punkten ovan) framförallt om det handlar om saker som jag gör eller säger utan att tänka efter. 
 
 
- Jag vet när jag har gjort fel och jag ber alltid om ursäkt, till slut!!
 
- Jag har haft oro, klump i magen eller ångest (eller vad man nu ska kalla det) sen jag varit liten...tyvärr. Jag har varit en väldigt orolig person och funderat på mycket. Det var inte förens förra året som jag lyckats kontrollera det i min vardag men sker något som jag inte riktigt har räknat med så kommer det igen. Mitt stora problem är att jag inte kan hantera besvikelse, det får bli mitt nästa mål!
 
 
- Jag gillar fiskbullar.
 
- Att flytta till Uppsala var det bästa beslut jag tagit i mitt liv. Jag har stärkt mig själv som människa på plan jag inte tror någon kan förstår (och nej jag pratar inte om att "bo själv eller flytta hemifrån", utan om inre styrka!). Av den anledningen är jag stolt över mig själv faktiskt! 
 
- Jag har sett en död person i mitt liv.
 
- Ett flertal av de som blev mina bästa/närmaste vänner under min uppväxt var vid mitt första intrycket några personer jag aldrig trodde jag skulle kunna en bli vän med...de trodde detsamma om mig! Idag skrattar vi bara åt det. (det här hänt FLER än två gånger!!)
 
- M.a.o. så kan jag ändra min första uppfattning av folk. Ett utav mina egenskaper jag har som jag faktiskt är riktigt stolt över! 
 
Detta får räcka för denna gång! Undrar om dessa fakta någon gång kommer ta slut?