Bråvalla

Hej, Är nu tillbaka efter festivalen. Jävlar vad kul det har varit. Helt otroligt! Sett en massa grymma band som bl.a. in flames, rammstein, avicii, volbeat, rebecca & fiona, green day, albin mayers och maaaaassa mera! Hade underbara människor som man bodde med och sötte även på en och annan goding. 
 
Vädret var väl som det var, en typisk festival väder med lite sol, moln, regn med inslag av åska! Nu har jag träningsvärk i magen, skavsår och utslag på fötterna och en del solbränna. Bilderna får tala om resten helt enkelt.
 
 

Förberedelser

Snart är det dags för packandet av Bråvalla!! Jag har insett att mitt jobbschema ser ut som följande; tis, ons och torsdag morgon kommer jag gå upp kl6. Så  hoppas jag verkligen kommer vara hög på adrenalin och lycka hela helgen så man orkar med allt! Jag och Oscar har beslutat oss för att campa, för en del kanske det är en självklarhet, vilket det kanske är också. Så istället för att åka fram och tillbaka alla tre dagarna ska vi allt stanna på campingen och campa. Skit kul ska det bli. Ska handla och packa idag för imorgon jobbar man natt igen.
Pussar
 

Midsommarhelgen

Inte haft datorn på på flera dagar. men här kommer en lite update på vad som helst. Såhär seg med uppdateringen kommer jag verkligen vara hela sommaren också. Så fort det är sol tänker jag inte sitta inne och redigera bilder. Det sparar jag till en regnig dag. Helgen har ju bjudit på dåligt väder, men då passade jag på att jobba och därmed inte haft tid till uppdatering. 
 
Förövrigt så jobber jag hela veckan och på torsdag blir det äntlgen den efterlängtade BRÅVALLA! Helt sjukt att jag ska få gå! Livet leker ibland.
 
Midsommaraftonen spenderdes på dagen i Julita en stund, aldrig varit där under ett midsommarfirande. Riktigt mysigt och på kvällen med lite människor hemma hos en kompis till Oscar. 
Jobbar kväll och natt idag!
Peace