Socionomexamen!

Hej!
Jag är klar socionom! Jag trodde nästan aldrig att denna dag skulle komma. Det känns lite som när man var liten och man visste man skulle gå i skolan i typ 10 år och tänkte att det aldrg ska ta slut. Lite så har jag känt, men nu ÄR det verkligen slut! Det är en konstig men underbar känsla. Inge mer plugg på ett BRA TAG! 
På examensdagen igår hade jag båda mamma, pappa, Inger och Oscar här! På morgonen mötte jag upp några från klassen hemmea hos Adina för champagne och lite ost och kex. Fick sedan skjuts till universitetshuset. Alla var väldigt pirriga och min känsla av pinamhet för att gå in till aulan till en viss låt och sedan ut till en annan, var inte alls så pinsam som jag hade tänkt mig måste jag ändå säga. Efter alla tal och fina sångframträdanden så vart det lite mingel med alla nära å kära! 
Jag måste ha varit på helspänn i flera veckor efter sista inlämningen, eller bara sovit dåligt, för oj vad trött jag var efterråt. Det var soffläge hemma resterande timmar av dagen, för att sedan åka till Dag för lite tacomys. Det var verkligen en skön avslutning på dagen. Idag har varken jag eller Oscar några större planer mer än bio. Så himla skönt! Jag har nämligen helt slut! 
Kisses 
och så lite bilder som Oscar tog under ceremonin:
 

Tre intervjuer

Hej!
Gårdagen hade jag två intervjuer i Stockholm som jag skulle ta mig till. Jag tänkte att om jag åker tidigt så har jag tid att hitta vart jag ska osv. Men riktigt så gick det ju inte, först börjar dagen med total stopp i all tågtrafik till Stockholm. Tack för att den enda swebussen som gick på förmiddagen hade platser kvar, som dock tog slut mycket fort. Jag kom till Stockholm 1 timma senare än jag tänkt. Hittar rätt tunnelbana och kommer faktiskt fram en halvtimma innan första intervjun börjar kl 12:15. Men jag hinner inte äta lunch så inhandlar en banan. De som skulle interjvjua mig var 10 minuter sena och efter den timman var det bara att ta sig till nästa intervju som skulle börja kl 14. Jag tänkte jag skulle hinna äta en subway på vägen. Dock ställer jag mig i fel ände av kön och där man skulle stå vart flera meter lång på två sekunder (what?!) Så jag struntar i det och tar tunnebana och tvärbana till nästa ställe, utan mat i magen. 
 
Kommer några minuter sen men tur jag ahde ringt innan och hon var mycket förstående, vilket var en otrolig lättnad. Sedan åkte jag och mötte upp Anna och fick min efterlängtade lunch vid en sån där kl halv fyra. Efter några timmar update med Anna skiljdes vi åt och jag tog mig till ett fik för att ladda telefonen. Inga tåg går. Jag och Oscar beslutar oss för att ta in på hotell och sagt och gjort så checkar jag in och Oscar dyker upp några timmar senare efter sin AW. Eftersom det inte riktigt var planerat att sova över i Stockholm var det bara att köpa diverse skönhetssaker som behövdes för morgondagen. Ny ögonskugga, vattenfast mascara, make-up remove servetter, strumpbyxor...som tur var så hade jag en klänning i väskan som jag skulle bara byta i Stockholm, så jag hade nya kläder iaf. Mascaran och ögonskuggan hade jag faktiskt tänkt köpa inför min afrikaresa så det var ju passande att det vart nu då! ;) 
 
Idag vart det eftertraktade hotellfrukosten och tog det lugnt på hotellet. Vad mycket mer tid jag hade när jag inte behövde åka från Uppsala till min tredje och sista intervju för denna stockholmsvistelse som skulle börja kl 11. Äntligen är jag hemma i Uppsala igen och har diskat och inväntar mamma som ska sova över här. Imorgon blir det examensceremoni och jag kan med handen på hjärtat säga att jag verkligen till 100% är färdig socionom! WOW! Kan väl säga att alla intervjuerna gick riktigt bra från min sida iaf. 
 

Cardio

Idag har varit en fixardag helt enkelt, köpt lite saker inför resan som jag får visa sen. Men innan dess så gick jag till solariet i morse för att sedan ta mig till gymet och göra lite cardio igen. Jag som trodde jag hatade kondition, men som det ser ut nu så tycker jag om det faktikst. Ska jag vara ärlig så handlar det om att jag har svårt att pusha mig sjäv och bli svettig på gymet när jag bara lyfter lite tyngder. Men med kondition så svettas jag som bara den. Kändes sjukt skönt efterråt också. Mina tider idag på gymet är såklart individuellt och andra klarar att springa 5 km på en halvtimma..men inte jag- än! Ska bara säga det. En dag ska jag klara det, men just nu så över jag lite på uthålligheten. Jag tröttnar nämligen att springa på bandet, jag slutar oftast inte springa för att jag håller på och dööö, utan för att jag tröttnar på att göra det. 10 minuter på stairmastern och 20 minuter på löpbandet och en haltimma styrka innan fick det bli idag! 
 
Nu kör vi, imorgon blir det ingen träning för jag ska till Stockholm på två intervjuer och möta upp en kär gammal vän jag inte sett på lite mer än ett år faktiskt! <3