Sista lediga helgen

Mitt renoversingsprojekt som blivit grundmålat. Ska måla ett lager färg på insdain ikväll. Oscar har några vänner över och spelar spel och dricker öl. Jag förstår verkligen inte det där spelet så känner mig lite utanför så får pyssla med annat. Förövrigt gör sig vasen otroligt bra här hemma. Hade Sabina över igår och en till bukett med blommor kom i, så himla fint blev det. (har dock inte fotat det ännu)
Kisses
 

Shopping

nu fick det blir lite shopping bilder på lite det jag handlat i sommar men även det jag fick med mig hem igår.
En sportaffär i Kholm som hade 50% på allt, då passa jag på // Boomerang
Gina tricot // Hemtex - har kikat på denna vas sedan i våras och äntligen fanns den i lager, 25% på det också, tack tack.
Gina tricot // Har insett att Essies nagellack är de enda lacken som sitter längre än en dag på mina naglar // Make up store borstarna fick jag typ för 25 resp 55:- tror jag, riktigt riktigt kap. Liquid flasken är till för min eye liner så den blir vattenfast.
Favvolacke - spaghetti strap! Love it

Inte rastlös iaf

Dessa dagar har jag mest fixat med saker, beställt böcker, vart på stan, ordnat med allt man kan ordna med i lägenheten. Bestämde i måndags vilken dansklass det blir för mig i höst, känns riktigt riktigt bra. Jag har börjat slipa och idag även grundmålat skåpet. Inser det var mer arbete än jag trott. Usch! Jag har hunnit shoppa en hel del också, får visa det i helgen någon gång. Fyndade nya borstar på make up store som säljer ut allt!! Riktiga kap! Jag har äen tränat varje dag, vilket känns riktigt bra. Om det inte blivit gym, har det iaf blivit en pw. Idag fick jag sällskap av Bella och vi hittade nya vägar, kanske finns hopp om den här delen av stan iaf. Saknar dock vackra ängar och åkrar...men man kan inte få allt. Livet som sambo leker iaf. Just nu är oscar borta över natten på en koferans, men iaf - det går bra ändå ;) 

Oscar bjöde förresten och lyxade till det igår vid middagen: havskräftor. För att fira lite att vi verkligen har flyttat ihop nu. Jag lagade en gudomligt god gulach på lövbiff, den finns på ica. se och den är helt klart värt att prova!!