Två veckor kvar!

God dagens! Mina dagar är långa och sega men jag njuter väl om vartannat. Hetsringer en del kompisar morgon, middag och kväll bara för att få någon social kontakt mer eller mindre. Igår tog jag en lång promenad i solen på 1,5 timma och pratade med Frida under halva den promenaden iaf. På kvällen träffade jag äntligen Sabina på en lång fika. Idag har jag tagit mig till gymmet direkt efter frukost. Imorgon börjar min jobb helg, hur lång som helst. Blir en 6 timmars på fredag men sedan är jag faktiskt på jobbet hela lördagen och söndagen då jag jobbar sent på lördagen (sover över) och sedan börjar sjukt tidigt och inga bussar går den tiden dit. Så det blir att sova på tältsäng på något kontor ;) Tur det finns wi-fi.
Inget mer än så har hänt men- det är nu TVÅ VECKOR kvar tills jag åker. Jag är sååå nervös. Jag har en del problem med vilka kläder jag ska ha. Fått tips att bara ha skitkläder som jag sedan kan slänga när jag åker hem, men jag som älskar kläder vill kanske inte gå runt med trasiga, gamla och för små kläder bara för att det är praktiskt sen när jag ska åka hem? Nej tack, så än så länge har jag packat bomulls linnen som inte är för fina (men inte heller för fula). roblemet dock: alla är vita! Vad är det med vita kläder, det kommer bli smutisga. Jag måste planera om på den fronten senare. 
Kisses
 

Stockholmsnatt

Hej!
Jag och Oscar hade en mysdag i Stockholm i lördags, dels för att typ fira vårt 6,5 år tillsammans (egentligen mest för att använda vårt presentkort på hotellnatt och middag som var på väg att gå ut). Under dagen gick vi runt inne på NK faktiskt dels för att jag skulle köpa mig en väska och sedan tog vi en fika. Äntligen kunde jag köpa den väska jag spanat på sedan den kom- Michael Kors Selma. Ååh det blev en lite för tidigt "grattis-till-jobbet" från mig själv. Efter fikat så var det en slump att vi hamnade på Chokladfabriken, det låg nämligen precis bredvid. Jag har ännu inte öppnat chokladen men jag är helt övertygad om att den är fantastiskt! Det var så skönt i helgen att kunna ta det lugnt och känna att jag inte hade några måsten, som man hade när man pluggade. Man fick aldrig helg då, jag är så glad att jag är klar med studierna. Min stress har minskat något otroligt och jag börjar faktiskt finna ett inre lugn.
Vi sov någonstans nära Odenplan och åt gjorde vi på Bistro Sjöstad vi tog ett glas champagne och vin och till middag bjöds det på en halv hummer, vilket jag aldrig ätit tidigare och jag vart inte besviken på en fläck! Till huvudrätt åt Oscar blåmusslor och jag tog en Boeuf Bourguignon och efterrätt blev en chokladfoundant och Oscar tog sorbet i  bubblor. En mycket mysig restaurang som jag tror vi i framtiden kommer kunna besöka igen, det var utsikt över hela vattnet (vart det runt hammabry? jag är så dålig på Stockholm och Oscar berättade ändå vart vi var!) nåväl, på sommrarna tror jag det är gudomligt fint att sitta i deras uteservering.
Söndagen tog vi en lugn morgon, eller iallafall jag, Oscar hade sitt huvud på jobb och var tvungen att åka in tidigare för att jobba än vad vi trodde. Jag tog det lugnt och åkte tillbaka till Uppsala och började titta på Gossip Girl. Har inte tittat på den serien tidigare men den föll mig typ i smaken ialafall. Bra tidgsfördriv just nu. Kisses 
 

Avslöjar

Vad är det som har hänt ni då som är så himla roligt då och speciellt med idag? 
1. Jag och Oscar har 6,5 år idag. Kanske inget att fira men iallafall något anmärkningsvärt! Älskar dig mest av allt! Jag måste även tillägga att vårt samboliv är underbart, jag trodde det skulle faktiskt vara jobbigt och att vi faktiskt skulle vara mer oense än var vi faktiskt är, jag vart nog istället nykär igen faktiskt! Nej att bli sambo är verkligen det bästa som hänt och vi har så himla roligt tillsammans. Vi skrattar nog minst en gång om dagen.<3 
2. Jag pratade med Therese som är i Sydafrika för tillfället och längtar som bara den tills jag själv kommer och får spenderar 6 veckor med henne och 20-30 pers till!!! 
3. Jag skickade ju in massor av arbetsansökningar i januari och fick idag ett personlig svar där min profil väckt intresse hos dem just nu. Sen att det är brist på socionomer och chansen att få jobb är typ 100% säkert så är det ändå alltid lika roligt att få bli kallad till intervjuer. Häromdagen fick jag tacka nej till en som ringde också! Jag har ju som sagt redan skrivit på mitt kontrakt! :D 
4. Kanske det roligaste som hänt idag: när jag fyllde år så fick jag ett aktivitetsarmband av Oscar som jag olyckligt nog tappade bort (tror det hamnade på bussen!) men idag så vann jag ett!! Jaa på Ica Stabby här i Uppsala (en fin bild på mig, presentetn och mitt töntiga leende finns på deras facebook! Jorå. Det gjorde min dag faktiskt.
5. Att jag faktiskt tog mig i kragen och gjorde en sak som står på min "to-do-before-I-die-list" gå på bio själv!! Hör och häpna mina vänner..det var faktiskt mycket mysigt. Jag glömde helt bort att jag var ensam. Såg på The Danish Girl och oj oj oj säger jag bara, vilken viktig film! Detta är något som alla borde se. Jag blir så lycklig i själen när sådana här filmer som är normbrytande kommer, jag blir liksom så himla glad och stolt!