Höstlig promenad

Idag var det seminarium, så alltså ingen praktik vilket gjorde att jag äntligen hann med den där morgonpromenaden jag nästan längtar efter ibland. Idag var det en sådan dag. Jag gick längst sjukhuset oh såg hur solen sakt reste sig, så himla vacker och mysigt. 
 
Seminariet gick bra, och sedan tog jag mig vidare till stan för att hämta cykeln, använda min sista 50kr check (den sista av fyra!!!) på hemköp som gick ut idag, spontanköpte nya jogging/promenad skor och mötte en snabbis upp Therese, Ellen och Magnus. 
 
Om en timma ska jag cykla och möta upp Josefine för att dansa lite Zumba på Science Park! Det kansek kan pigga upp mig något dåliga humör idag. Känner mig bara lite nere, trots att det finns så mycket att vara glad över. Men har mått så otroligt bra de senaste två måndaderna och som man säge; Men måste må dåliga dagar för att veta om dem bra!
Peace! <3
 

När ödet spelar sig ett spratt...

Konstigt det där, när man under helgen upplevde en av de lyckligaste dagarna till att sedan bara falla platt på måndagen (trodde jag ja). Idag hände väl det som man verkligen inte vill vara med om på en morgon, men det var verkligen förväntat; Punka! Men inte ens det kunde egentligen få mig på dåligt humör, var bara att gilla läget. Så i morse var det platt, jag hade hoppats att det bara var lite pyspunka och att det skulle hjälpa om jag pumpade den så ja iaf kunde cykla till praktiken å go hem. Jag smsade min handledare att jag skulle bli sen och sedan gick jag till skolan där det finns en awesome pump. Direkt när jag fyllt däket, så pös allt ut. Var bara att traska hemåt, byta till gå skor och sedan  gå en liten bit till bussen. 
 
Jag vart kanske en halvtimma sen allt som allt, men ändå en halvtimma för mycket i min värld. Alla som känner mig vet att jag sällan är sen och om jag mot förmodan skulle vara det så har jag en anledning, som denna. Jag tog sedan en promenad hem efter praktiken och pratade i telefon med broran, pappa och stiven. Tog sedan cykeln direkt till "sjukan" som jag kan hämta imorron. Med tanke på min långa promenad idag så blev det tyvärr ingen träning som jag hade tänkt. Men det oförutsägbara är alltid...oförutsägbart!
roligare dag och bild blir det inte än såhär.
 

Kärlek

Jag bara har den bästa pojkvännen! Idag när jag vaknade, vilket inte var speciellt sent som man kunde tro när jag somnade vid halv fyra. Men kl 9 bestämde tydligen min kropp sig för att vara pigg. Jag ringer oscar för att prata lite och han skulle iväg och möta sina kompisar föra att redigera deras nästa film för SF som de spelade in igår. Sedan pratade jag med min saknade vän Frida i nästan en timma i telefonen! <3 Sedan gick jag äntligen upp och gick in i badrummet och när jag är där inne hör jag några nycklar som skramlar och tror det är min roomies pojkvän som var på väg att gå hem. Så jag går ut från badrummet och ser en kille böja sig ner för att sätta på sig sina skor så jag säger bara "hej hej" och går vidare till köket. Killen som står i hallen svarar efter ett ovanligt lång paus "...Heeej" och det är ingen mindre än min kära oscar som var på väg att ta av sig sina skor! 

Där står jag bokstavligt talat och gapar och går sedan försiktigt fram och ger en enorm kram, skrattar och gråter på samma gång. Om det är något jag älskar så är det att bli överraskad och OM han lyckades, det kanske ni förstår! Jag brukar vara svår att överraska men denna gång vart jag så chokad och lycklig på samma gång! Så dagen spenderades med min saknade kärlek och om vi njöt! Sedan begav han sig hemåt vid kl 17! Men det var så värt de timmar han var här! Jag är så kär frotfarande! Han är min! 
Puss