v. 25 Midsommarhelgen

Veckan har inneburit en hel del jobb, har en hel del att skriva vilket stressar mig en aning. Men det är verkligen något som jag måste börja lära mig att hantera. 
 
Eftersom det var midsommar så fick jag ledig hela fredagen, det var faktiskt riktigt skönt med långhelg! Jag har dock inte halvdag på torsdagen men till slut så fick även jag sluta. Mötte upp Oscar och "svärmor" och tog tåget hem. Det kan ha varit den fullaste perrong jag någonsin varit med om. Kändes som att man var nära att ramla ner på spåret när man gick långt kanten. Det var så smockat, som tur var fickvi alla tre faktiskt sittplatser i det gamla tåget. Som tur var så gick fönstrena att öppna. På kvällen där så bjöds det på grillat och mys med familjen Helgstrand.
 
På självaste Midsommarafton vart det lunch och fick träffa sötaste Theo igen. Sedan drog jag och Oscar till Therese för lite grillmiddag med några vänner. Hon hae bakat hur mycket gott som helst och om jag njöt? Jovars. Vart en lagomskön kväll och somnade gott sedan. 
 
Midsommardagen spenderades ute på landet vid havet med Oscars släkt. jag bara älskar att vara ute på landet. Det är verkligen något som jag har kärt sedan jag var liten, att få vara ute på landet. Min familj har altid haft sommarstuga eller hyrt en sommarstuga så länge jag kan minnas och jag har verkligen älskat det livet, att vara på landet. Om det är något som jag faktiskt börjar tänka på mer och mer så är det att skaffa sommarstuga i framtiden! 
 
söndagen så åkte jag och Oscar hem igen, dagen bjöd på regn och det kunde verkligen inte bli en bättre dag att åka hem på. Önskvärt hade väl varit att kanske fått lite uppsala- sol. Vi fixade lite inför vår flytt och började sälja saker, divan soffan försvann direkt. Så nu sitter vi i mini soffan som jag hade när jag bodde på 12 kvadrat! Nåväl, det är bara en månad kvar nu tills flytten till ettan i stockholm! 
 
Kisses

v. 24

Denna vecka har gett känslan hur det är att vara socialsekreterare vill jag berätta! Jag har varit lite stressad men det mesta handlar nog om att jag är ovan och inte riktigt fått någon rutin för mitt arbete. Men det bästa var att jag under fredagen lyckades skriva av det som behövdes göra innan helgen så att jag kunde få en lugn och orosfri helg! I onsdags var jag och fixade mina naglar hos en tjej, kunna ha långa hållbara naglar är verkligen en wow- upplevelse. Jag mår så bra när jag tar hand om mina naglar, hår, ögonbryn eller får massage!
 
Träffade Anna och Therese i torsdags på Yuc vid Odenplan, en fantastisk mexikansk restaurang med smårätter. Jag bara älskar tapasinspirerande restauranger där man kan välja flera mindre rätter, för vem vill äta en enda rätt? inte jag! Ge mig mer helt enkelt! 
 
I lördags tog jag och Oscar en behövlig myskväll på bion faktiskt, och jag käpte äntligen gymkortet! Jag och Oscar har sagt i flera veckor att vi ska ta tag i det. Men nu är det dags faktiskt. Jag har även fått ett kostschema av Frida och nu ska jag ta tagi mig själv. Jag kan inte fatta att senaste gången jag tränade var i februari/mars! Usch! Jag som är så van att röra på mig sedan jag föddes. Andra bullar väntar  nu!
 
 
Jag och Oscar belöt oss för att träna idag!! Vi värmde upp skit bra och lyfte lite men sedan efter 20 upp hopp så börjar det svartna för ögonen och jag såg inget och orkade inte stå upp längre. Jag fick värsta blodsockerfallet och jag var super nära att svimma. Då vi gick hem efter det . Men detta kommer inte hindra mig från att träna i veckan, ska bara vara mer sparsam med vad jag lägger min energi på och inte köra för hårt. Har man inte rört på sig på fyra fem månader så kan man inte göra samma som man gjorde då, det förstår jag nu helt klart! Förövrigt så lagar vi en stek i ugnen som ska vara där i några timmar och et luktar fantastiskt! Ska sedan åka och handla. Kissses
 

Lite nytt

Det finns en hel del om jag handlat sedan jag kom hem från Afrika som jag inte visat, har dock inte fotograferat allt men lite kommer här! 
 
Den svarta jackan köpte jag samma helg som jag kom hem faktiskt, jag insåg där i slutet av april att det var lite kallt men att mina vinter och höst jackor som jag ägde var tog för varma! En svart kappa ville jag ha, så jag gick runt i alla affärer jag kunde och i sista jag gick in i, så fann jag den. Den var värd vartenda öre jag la ner på den kan jag säga!! 
 
Jag har vågat at köpa annat än enbart svart på årets sommarrea! Lite ovant kanske att använda mönster och färg men jag känner mig peppad och så redo för sommaren!!  Det är okej värmen, du kan komma fram nu!