Ledighet i regn

Jobbhelgen är över och jag kunde äntligen förlänge min sovmorgon till kl 9 istället för kl 6! Helt underbart! Idag är det ledighet och jag ska bara dega och se på serier. Så fort regnet upphör ska jag nog ut på en promenad men tills dess så stannar jag inomhus. Ikväll ska jag på bio med några av mina favoriter Frida och Julia. Ska egentligen vara ledig imorgon men tog mig an ett extra pass i Örebro igen så ska upp tidigt, men idag; seg dega mmm <3 
Pussar 
 

Ihopvikbara ballerinor

Dagens lediga dag spenderades med morgonpormenad med Frida och avslutades med en kort jogg. Hämtat min cykeln på lagning och sedan kikat runt på stand med Frida. Å även hämtat ut mitt paket från fitnessgruru innehållande bl.a. proteinpulver. Så nu ska jag verkligen försöka ta mig an träningen ordentligt! Jag har sagt så till mig själv hela tiden och bara skjutit upp på det. "efter nyår, då kör jag" "efter tentan..." "efter min födelsedag då jävlar" "till sommaren!!" "Under sommaren ska jag ta promenader varenda dag". Jag har inte hållit ett skit och att sluta med godis, det går verkligen åt skogen. Det är ett missbruk jag håller på med och jag skäms så in i norden. 
 
Till helgen blir det jobb jobb och åter jobb. Måndag och tisdag bjuder på ledighet och får se vad de dagarna kan bjuda på. Joo jag måste förresten visa mitt underbara köp (som jag har letat efter dessa i någon billigare variant än flera hundra) Köpte dem förra veckan på rusta för 40 kronor!! Världens bästa kap, de kommer vara med mig i handväskan varenda utekväll framöver! :D 
 

Onsdag 25 juni

Spenderade söndagen med Frida, vi tog en promenad och sedan färgade hon mitt hår så nu är det lite mer enhetligt dock kanske att mitt nya hår är något för gult, men det är nog bara jag som ser ändå. Har jobbat 7-20 både måndag och tisdag så är lagom trött idag, vilket är min lediga dag. Är även ledig imorgon. 
 
Idag åkte jag till Vingåker och träffade julia över en lunchdate och sedan gick vi på facorry och tog en glass. Nu har jag kommit hem igen och jag är så himla trött. Så dessa dagar ska jag bara slappa. 
Pussar