v. 30

God kväll bloggen! 
Blir en veckas uppdatering även denna gång, tror det är för att det är sommar. Jaa jag får nog ta ett sommaruppbehåll jag med. (återigen så skyller jag allt på apple!) 
 
Jag minns inte speciellt mycket vad jag har haft för mig, men jag jobbade måndag, onsdag och torsdag denna vecka. Fikade med min ena kusin, träffade mina tjejer i fredags på en picknicklunch. På kvällen åkte jag ut till Julia och vi grillade och myste. Hämtade sedan Oscar på stationen innan midnatt. 
 
Igår bokade vi hotellnatt i Västerås och åkte dit direkt. Skulle fira vår lilla 6 årsdag en vecka försenat. Det var så otroligt skönt att bara kunna slappa på hotellet, ha inga måste, promenar i en stad vi aldrig varit i tidigare direkt och bara vara. Vi åt självklart på en otroligt god restaurang, där kocken bestämde vårt kött och morgonen bjöd på en underbar hotellfrukost. Strosade runt i Västerås stad och tog oss till hamnen där det sedan började spöregna och vi fick ta skyd i tunnlar tills det passerade. Åkte sedan hemmåt igen till Kholm och åt mat hos oscars farmor och farfar. Skjutsade Oscar till tåget och sorgligt nog kommer vi inte ses förens 13 augusti igen, vilket är lite segt...om nu inte jag åker upp och hälsar på i vår lilla våning. 
 
Nu vankas det iaf en 5 dagars arbetsvecka med ledighet på onsdag och torsdag.
Godnatt
 

en vecka

Eey girl, what have you been up to? 
 
Jo men, jag har varit i Örebro förra fredagen med Oscar, pappa och hans tjej. Lördagen i Söderköping med några av mina girls, var meningen vi skulle käka lite enorma glassar, men det vart varsin båt typ istället, helt klart värt det ändå! Jobbade sedan på måndagen och tis, ons och tors spenderades bl.a. med fika på Djulö, gravid fotografering, "barn- och hundvakt, tränat, fixat fransar å bryn, fotat Frida och haft det lite lugnt helt enkelt. I samma veva fick min älskade pojkvän jobb i stockholm som han började på mitt i veckan så jag har inte sett så mycket utav honom.
 
Denna helg jobbar jag för fullt men lite mys med hjärtat blir det för han kommer faktiskt hit då vi firar 6 år på söndag! 
Pussar
 
 

En lite omväg kanske

Jag har aldrig i hela mitt liv varit så förbaskat klantig. Inför hösten har jag sökt kurserna för programmet...men glömt att logga in via universitetet. Vilket gör att jag sökt kurserna som vilken person som helst och inte som en "socionomstudent-som-går-programmet-och-har-förtur"...jag har reservplats...har ringt Uppsala universitet som hänvisa mig till antagningen, ringde dit å de hänvisade mig till Uppsala antagningsservice som hänvisade mig vidare till studievägledarna som har semester in i augusti. 👌🏼 "du får väl ha lite is i magen tills dess.."
Tack för den. Men är man klantig får man ta sitt kast. Men mådde som sagt skit i våras, uppsatsen tog sitt stryk på mig och kroppen sa ifrån på flera håll och kanter. Förlängd menscykeln, eksemutslag på kroppen, finnar och så detta. Det var inte min vår helt enkelt. Förhoppningsvis så löser det sig iaf. Men som sagt får vänta till augusti tills jag vet helt hundra.