Sydöstafrika

En rolig grej som jag gjorde i veckan - bokade en resa till sydöstafrika: själv! Joo det är sant, jag ska åka till Afrika själv, men jag har ju några "livlinor" kan man väl säga. Bokade genom rosa bussarna så kommer möta upp andra ensamma människor och flyga halva jorden tillsammans med dem. Men inte nog med det, Therese är redan där och åker med i Afrika sen, så är väl inte helt själv. I 1,5 månad ska jag vara borta!
 
Samtidigt som är otroligt rädd (jag är typ flygrädd och åksjuk) så har jag bokat det iaf! Det kommer bli en tuff resa för mitt psyke, men något som jag faktiskt jag känner att jag behöve. Jag tror verkligen att om jag klarar det så kommer jag typ klara vad som helst. När resan närmar sig så får jag berätta mer, just nu är jag rätt så lugn faktiskt men det kommer sen, smygande, flygrädslan. Tron att jag kommer dö för minsta lilla skakning eller luftgrop. Det kommer vara många många många timmar av skräck, men förhoppningsvis värt det! Vilken skräckblandad förtjusning jag har inför detta. Sedan att jag ska vara borta från Oscar i sex veckor är självklart inte så lätt, men med tanke på vårt tre år långa distansförhållande så tror jag att vi har lite kött på bena iaf. Men det längsta vi har varit ifrån varandra på dessa 6 år är 2,5 vecka. Så det kommer bli tuffa veckor för oss båda! Det har inte gått en dag utan att vi pratat med varandra heller och denna resa har jag tur om jag får internetuppkoppling eller tillgång till wi-fi två gånger i veckan! 
 
Men iaf, så spännande och jag är super exalterad!! 
Det här är typ den enda bild jag har på mig och Therese samtidigt! 
 

"Höstlov"

Vilken mysig vecka jag har haft det. Det har varit lugnt på pluggfronten, har inte tagit tag i det helt enkelt, men har känt att min inre stress inte har visat sig så mycket som det brukar. Vet inte varför, kanske för att jag ser saker lite lättare, eller så är det bara en slump eller "tur i PMS vågorna". I vilket fall som helst så hade jag Therese, Ellen och Sabina över två kvällar i rad och vi lagade mat tillsammans. i tisdags vart det saffranspasta med kräftstjärtar och på onsdagen bönpasta och skinksås för min del och pasta och kräftstjärtar i sås för de andra. Sedan var det dags för Bonde söker fru och jag har aldrig varit så insatt i det där programmet men nu asså! OMG det är bara så bra! Jag förstår inte! (a) 
 
Igår tog vi en utgång på stocken och jag tror i ärlighetens namn jag inte varit där på två år (!!) iaf inte utgång. Fy, det som är så bra där, många dangolv, lagom mycket folk och ofta någon man känner som är där. Jag kom hem till min älskling i sängen vid två och idag har jag pluggat liiiite granna för att sedan mest slappa. Jag har inte jaft motivation till något annat helt enkelt! Hoppas ni får en fin helg! 
 

Helgen i korthet

Hejsan!
Helgen i Kholm var kortvarig men mysig. Jag umgick med pappa på fredgskvällen och lördagen bjöd på fotografing, firande av mormor och sedan mys hemma hos Therese. Under söndagen hade jag inga planer så jag åktehem och var i uppsala redan kl 14. Jag och Oscar tog oss en promenad i Uppsala, gick till slottet. Sedan åkte vi och stohandlade på maxi med Ellen och Therese. En lagom helg helt enkelt.