Fadder kick- off

Igår kväll träffade jag typ alla ifrån klassen igen, iaf dem som ska vara faddrar. Tre månader är en lång tid kan man säga. Provad lite lekar inför nollningen och vi alla är tok taggade! Det här kommer bli grymt. Jag skulle vilja ha oss som faddrar kan jag säga. Vinet som dracks igår är KRAV märkt och det står för bl.a God hälsa. Kan ju vara bra att veta, vin som är bra för kroppen!! Där vi satt på Moas bakgård skulle det även arnordnas ett barnkalas och när vi övade vår dans så ville de självklart visa deras dans som de hade övat på. Så söta. 
Ska ner på stan med Therese nu och fixa inför våra outfits.
Ha det fint.
pussar
 
 

Hej hoppsam

Jaha, var meningen att jag skule visa lite Paris bilder, men när programmet krånglar så får ni helt enkelt vänta, och njuta av lite ego bilder. Men imorgon ska det minsann vara löst och fixat. Så räkna med bild bomber från min bästa vecka denna sommar! Väntar in Therese som ska komma över så vi kan laga lite mat. 
Pussar
 
 

God morgon tisdag!

God morgon!
Tog mig minsann ut på en liten kort promenad i morse. Det var skönt, så ska förska göra det till en liten vana faktiskt. Dschat och ätit frukost...nu ska jag vila upp mig inför dagens festligheter. Pussar