Makeup

Vad som kanske inte framkommit speciellt mycekt i bloggen är att jag har ett intresse i att sminka. Dock går mina sminkningar ut på att framhäva drag och göra så det ser någerlunda naturligt ut. Med andra ord är jag inte bra på att göra extrema sminknigar, men vardagssminkningar är jag något bättre på.
 
Dels ser alltid mina sminkningar bättre ut irl än på bild, det är väl därav jag sällan visar upp det, men här är resultatet inför kvällens festligheter helt enkelt! (fortfarande ser det bättre ut irl ;) ) 
Nu kör vi. kvalborg is here!
 

Sagt upp rummet!

Igår var det en otroligt bra plugg- mode från min sida. Hann med att åka ner på stan och inhandla lite grejs inför valborgshelgen. Sedan satt jag och Sabina och pluggade till halv elva på kvällen. Det behövdes för att vi med gott samvete skulle kunna fira någon form av valborg. 
 
Hann även säga upp mitt rum igår. Det börjar känns på riktigt att jag ska flytta. Det är lite tråkigt att flytta ifrån Triangeln har trivts så bra här, nära till allt men jag kommer nog inte sakna kokvrån. Jag kan knapps beskriva hur det känns att jag ska ha ett eget kök. Det har kännts så långt borta ända sedan jag flyttade till mitt första rum! Att få ha ett kök är ju rena rama lyxen! Men det är inte förens om 1,5 månad som jag rör på mina saker. Ganska så underbart att få avnjuta en vår i triangeln igen, så himla mysigt att se alla sitta i gräset och grilla! 
 
Nåväl, idag ska jag fixa inför valborg, och för min del så börjar det redan idag med utgång någonstans! Kul! 
 
Förövrig...min födelsedag imorron, glöm inte bort det! ;) <3 
Gårdagens outfit! 
 

Telefondejter

Hejsan! 
I morse var jag ute på en promenad ensam men med Angelina i telefonen. Vi bor liksom  nästan i olika delar av Uppsala och går åt varsitt håll, men håller varandra sällskap i varje fall. Riktigt skönt att kunna ventilera ens tankar om uppsats, kost, socker, träning och en massa annat. 
 
Annars har jag varit mycket effektiv i uppsatsskrivandet och ska strax ner på stan för att göra små ärenden inför den stora folkfesten- valborg här i uppsala. Det blir en helt annan stad och jag ska verkligen försöka att koppla bort allt vad uppsats heter under några dagar. Det är ju trots allt min födelsedag och världens bästa drag här!