Julförberedelse och Coldplay

Hej! 
Igen! En ny vecka, jag fattar fattar fattar inte vart alla dagar tar vägen! Så sjukt jävla läskigt! Jag julpyntade lägenheten i onsdags, får visa lite bilder senare när jag väl fotoat det, men den blev självklart så mysig som dem bara kan bli! Just nu sitter jag och ska få tag på Coldplay biljetter, det är 3 minuter kvar tills det öppnar och jag har stått i kö sedan en tjugo minuter tillbaka! Idag blir det lite skola såklart, ska stressplugga på ett seminarium vi har i eftermiddag...sedan blir det vintersittning ikväll med socionomerna! Jaa en sjuk sambo har jag ockås här hemma, får ta hand om honom lite extra. Nu nu - ticnet öppnar snart!! :D 

Gamla stan och urskogen

I helgen hade jag en myshelg med vänner och pojkvän (aka sambo!! inte vant mig att säga det än). Jag och Oscar åkte till Stockholm på lördagseftermiddagen för att delvis använda oss av ett presentkort på spökvandring vi fått i inflyttningspresent, men inna gick vi och käkade på (min) favoritrestaurang i gamla stan, tror jag nämnt den tidigare. Jag har ingen aning om vad den heter, men jag har lärt mig att det är en italiensk restaurang (och ber till gudarna att jag säger rätt nu): och ligger nära järntorget. (hoppas det finns en plats som heter så i gamla stan, jag är sämt på geo...). Innan vi skulle äta gick vi mest runt i gamla stan och njöt av julkänslan, gick på julmarknaden som var. 
 
Söndagen bjöd på storstädning av lägenheten och vilket team vi är, klart på någon timma! check på den. Sedan skrek Therese att hon var uttråkad på livet så vi tog henne och hennes bil på en tur i någon skog i Uppsala. Satt på en mossig mjuk sten och tittade på solnedgången och åt vårt fika. Sedan traskade vi tillbaka till bilen och en tur på Lager 157 fick det bli (jag shoppar än inget, då jag ärligt spar mig till resan, så jag tittade mest). Sedan vart det återigen en kväll vid tvn med kärleken! En underbar helg med mycket gott. 

 
Kisses
 

Min utmaning: Afrika.

Jag går mycket och tänker på min resa till Afrika, försöker att inte skrämma upp mig själv. Jag fantiserar om hur jag kommer sitta på flygplanet och vilken ångest jag kommer ha, men vilken lättnad jag kommer känna även när jag väl landat i Afrika och får gå av planet! Jag planerar vad jag ska ha med mig, det är allt från smink, kläder, skor till praktiska prylar som pannlampa, tamponger, ryggsäck m.m. Det är fortfarande en skräckblandad förtjusning jag känner inför det här, jag är fortfarande otroligt rädd för min ångest. Jag kan få det ibland när jag ska sova, rädslan över att jag kommer dö i sömnen, eller inte kunna sova. De är nästan lika läskiga. Men jag har alltid Oscar där, när jag känner mig orolig om kvällarna så kryper jag bara närmare honom och blir otroligt lugn. Jag får väl skeda med Therese i Afrika, för jag kommer vara så rädd och lycklig på samma gång. 
 
Det är blandade känslor och enorm rädsla, men jag ska göra det och jag kommer göra det! Men det kommer bli en utmaning. Bilderna är från min senaste flygtur: Kreta sommaren 2014. Även där när jag var på planet med halva min familj så var jag rädd, jag höll krampaktigt i Oscars hand hela vägen planet reste sig! Det är nog det jag tycker är läskigast, väl upp i luften kan man inget göra, alla luftgropar är förståss läskiga. jag flög t.o.m. förbi åskoväder när vi flög mot ellet hem från Kreta och det var bara så vackert och inte det minsta rädd var jag. Landningarna tycker jag är en befrielse, då vet jag att om 20 minuter så kommer jag vara säker igen!
 
Självklart måste stråhatten med till Afrika, inte glömma den och min vita bomullstunika var nästan det enda jag bar under Kreta resan! Den också kanske...?