Ha en bra dag!

Godmorgon världen!
Solen börjar lysa tidigare och tidigare, var inte så svårt att gå upp vid halv åtta. Men sedan, typ nu, inser jag att jag kunde sovit 45minuter till. För jag ska inte möta upp Molly och Bella förens halv tio för att gå till skolan! Så jag myser vid datorn med lite P3 på radion.
Pussar

Hög

Idag har det varit fullt upp med faddermöte (inför nästa års nollning) och intro föreläsning till del två i kursen och sedan fick vi en riktigt lång föreläsning om sekretess...Sedan hade jag inte intro i gymmet så nu kanske jag visar mina axlar och rygg där. Annars har jag gjort massa vuxen saker, ätit, betalt räkningar, vikt tvätt...druckit te och planerat min resa till Stockholm och K-holm! Bara disken kvar.
 
Imorgon ska jag få min frisyr fixad av Sara, vilken tur att man har en"frisör" i klassen, Vår egna klassfrisör!
 
just det!!!sooooolen visade sig idag, alla var otroligt glada idag. Iallafall så var jag det! Älskar sol! Vill bli brun o få fräknar och annat mysigt som kommer med solen, som typ fin hy!!! Bort med orenheter och djupa pormaskar!! Saknar dig! 
Nu ska jag vila mig iform inför morgondagens basgruppsmöte och annat privatmöte! 
pussar

Min helg <3

Underbara Frida var här och höll mig sällskap, direkt när hon kom drog vi ner på stadens gator och shoppade loss. Jag handlade smått och gott och Frida handlade desto mera! Likadana GANT tröjor blev det, tur att vi bor i olika städer ;) haha
 
Snackade hela natten och kollade självklart på mello, och så fick hon höra det psykiska flogsta skriket kl 22! Jaa det var en underbar helg! Idag tog vi en 8km promenad i Uppsala området och visade henne runt, och sedan  handlade lite ljusstakar i vitt och rosa (snyggare i verkligheten!) och även två ballerina skor!! (Jag vill ha vår NU!!) När Frida satt sig på tåget drog jag hem och tvättade, bäddade och tog hand om det berg till disk vi byggt upp. Nu ska jag börja ta mig an maten också! Behövs lite matlåda till denna vecka då jag har lite mycket att stå i känns det som! ^^, ny kurs, gym indstruktion, basgruppsmöte, seminarieppgifter....
pussar <3