28- 30 december

God kväll!
Skulle bloggat tidigare idag men det tyckte tydligen inte bloggportalen, men nu verkar det fungera igen. I söndags  tog jag och Oscar en softardag, fikade hos mormor och sen var typ dagen slut. Sov länge. På kvällen så invigdes det en Muurikka med stekt potatis och lövbiff med mysiga familjer som sällskap. 
 
Igår åkte jag och Oscar till Örebro för å shoppa lite granna, eller iaf jag. Det slutade med två koftor och två toppar. På fredag åker vi till Stockholm och kanske blir det en och annna pryl till då.Jag ska visa alla mina reafynd senare när jag är tillbaka i Uppsala, det är nämligen så att jag lever i ett litet kaos, mina kläder ligger i min resväska och mina julklappar (oj de måste jag blogga om bättre sen också) är i diverse påsar vid sängen. Jag saknar min lilla lägenhet så otroligt mycket. Vill inget hellre än att packa upp och bosätta mig igen.
 
Annars idag har jag upptäckt att H&M glömt larma av en av mina plagg jag köpte i förra veckan (SUCK, hatar när det händer), käkat lunch hos mamma och fixat naglarna inför nyår. Ikväll var jag över hos Frida och tittade på lite film och snackade. Det var oerhört mysigt, klappa katter och skratta.
 
Imorron är det slutet av 2014 och vad har jag gjort med det? Ingen aning, jag har iaf kommit ett steg närmare min examen (har väl det tuffaste året kvar dock), inte flyttat ihop med min kärlek ännu, inte skaffat katt, inte haft någon speciellt större inkomst vid sidan av. Men jag har iaf rest till Kreta och ännu en gång, lärt känna mig själv och provat på en "diet"...
Nej nu ska ja sova, imorron vankas det för fest och jag är super pepp!
Pussar
 
 

Sista julmyset

Nu är min jul officiellt slut! Nu vankas det reashopping imorron och nyårsfirande på onsdag. När jag väl dyker upp hemma i min lägenhet i Uppsala kommer alla julsaker att försvinna, kanske inte min ljusslinga på balkongräcket, men allt annat, bort! 
 
Igår bjöd Frida på en underbar stek, jag som bara älsakr husman blev hur lycklig som helst! Julklappslek bjöds det på och jag fick med mig en body och room spray från the body shop. Sedan spelades det spel och kvällen tog till sist slut. Så himla mysigt att träffa alla igen. Vi hann även planer lite inför nyårsafton vilket jag tror kommer bli en av de bättre nyårsfester jag någonsin kommer gå på! Ser fram emot det så otroligt mycket. Ute på landet med några av alla mina vänner, hur underbart som helst! 
 
Idag ska jag och oscar till mormor och fika, tar en promenad dit. Jaa mer än så ska jag inte pyssla med idag. Planerat mera inför nyårsfestens middag och lekar, annars så ska jag ta det löögnt.
Pussar
 

Lördag <3

Hejsan!
Idag fick jag äntligen sova, hade dock satt klockan på 9:15, vaknade två minuter innan det. Så det vart en bra morgon. Jag och Oscar pluggade lite, tog djulörundan och nu sitter jag med knästrumpor och fläta i håret.  Ska nämligen ha julmys med mina tjejor med afterski som tema. Vet inte riktigt vad Frida har planerat för kvällen, men stek, film, julklappslek och film och prat är jag garanterad på att det blir! Som jag har längtat!! <3