Yrsel

Hejsan! 
idag har jag haft en ledig dag. Åkte ner på stan då jag inte shoppa på några veckor nu. Vart faktiskt betydligt mindre än vad jag trodde. Men nya sällskapsspel (var 70% på alla sällskapsspel på Åhléns), nya vantar, sport bh, strumpor och bytte till mig ett par nya skor då mina gamla hade gått sönder. 
 
Fick tillslut sällskap av tjejerna och jag provade byxor i en evighet, blev- noll! Jag hade verkligen inte orken att köpa några när jag varit på stan i 4 timmar. Jag tog mig hemåt istället. Jag har inte känt mig helt hundra denna dag, varit yr, snurrig och lite nere tror jag. Kvällen bjuder på inget speciellt, choklad och film ensam. Kanske är vad man behöver när man mår som man gör.
Pussar
 
Köpte tre spel till pappa och två till mig själv. Sådan far sådan dotter, vi älskar spel! Det är något jag verkligen älskar sedan barndomen, spel i alla dess former! Varje gång jag kommer hemhem så blir det minst en spelkväll långt in på natten.
Jeansen funderar jag på å köpa faktiskt, jag tycker det är lite snyggt när dem är trasiga! Men har som sagt inte besämt mig ännu...
 
 

Ännu en dag i snabbspolningstempo

Hejsan!
Gud vad jag har varit produktiv idag. Arbetade 8- 12:30. Sedan klockan 13 kom Sabina hem till mig och vi skrev på vårt PM som ska in imorgon till kl 17. Sen tog vi båda kväll. Lagade lite mat och sedan såg jag på serie och här ligger jag nu i min soffa med datorn i knät (och förmodligen dubbelhaka!). 
 
Imorgon kommer inte Oscar, ganska tråkigt faktiskt...inga vidare planer. Kanske ska ut med girlsen, men blir nog en nykter kväll då det ska partas på lördag med inflyttningsfest hos Linnéas brorsa. Nåväl, imorgon har jag tagit helt ledigt. Vi blev klara med vårt PM idag så imorron ska jag definitivt ner på stan för att försöka byta in ett par skor som har lossnat från sulan och kanske en tröja som fick ett hål efter en tvätt (not okay säger PK therese...) Kanske träna lite med Sabina (får med henne till Campus= stooort). Tvätten växer också, någon som har lust att ha tvättdag? ta hand om den? Ingen?...hepp.
Pussar och god natt alla fina! 
 

Outfit och nytt jobb!

Dagens outfit från de senaste dagarna. Jag har skola, jobb, jobb, träning, skola, PM och mat. Det är ungefär hur min vardag ser ut. Roligare än så är det inte. Till helgen ska jag träffa min underbara vän Linnéa som kommer till Uppsala <3 
Men joo! Jag fick ju ett trevligt samtal i måndags av Kriminalvården. I början av mars ska jag bli lekmannaövervakare, super roligt faktiskt! Ni får googla det, men kortfattat så är det lite som en kontaktperson, fast för personer som varit dömda för brott eller fått en villkorlig dom.