torsdag

God morgon!
Igår satt jag i skolan hela dagen för att sedan ta en fika med en brevkompis från typ 10 år sen. Vi tappade kontakten när vi vart äldre, sedan kom facebook och sedan visade det sig att vi flyttade till samma stad och allt. Efter två timmars kontant pratande kom jag hem och försökte slappna av. Har lite mycket på gång i huvudet för tillfället och försöker varva ner med lite mindfullness. Imorgon kl 7 på morgonen är det yoga på campus och funderar starkt på att typ gå direkt dit från sängen, äta frukost och sedan plugga. Det tror jag skulle vara super skönt! Får se om jag orkar. Gick upp halv åtta idag för att möta upp några kl 9. Ska försöka komma iväg tills dess bara. 
Pussar
 

Inte alltid 100...

God morgon! 
Gårdagens pubrunda var helt okej lekte lite lekar och drack lite, hamnade på Mc Donalds och Max för att sedan äntligen hamna i min säng, vart en lugn kväll med andra ord. Har inte känt mig helt hundra den senaste veckan och det speglar av sig att man inte tänker klart. Jag skäms så innerligt över min utklädnad igår att alla offentliga bilder är borta. Självklart är det inte okej att gå runt på det viset jag gjorde. Jag skulle först sminka röda prickar i ansiktet för någon sjukdom (ta en enkel utklädnad) men hann inte med det i min sminking och kom på den "briljanta" idén att ha en sjal på huvudet. Det var självklart mitt osmartaste drag någonsin. Jag tänkte verkligen inte igenom min utklädnad till fullo och alla som tog illa upp; förlåt! Jag menar det verkligen. Jag fick inspiration från en film (My sisters keeper) och det som är på film  brukar ju inte vara sanning, förutom denna sjukdom som tyvärr är sanning!! Jag har förlorat min bästa vän i sjukdomen och vet inte varför jag inte hade honom i huvudet igår! Alla gör misstag och jag får verkligen ta mitt kast!
 
 

Sjuk...

Idag har jag varit i skolan och försökt att plugga till tentan. Men allt är så snurrigt och jag vet knappt vad är jag kursen går ut på, sen ä tentan bara på 3hp och jag känner inte direkt det gör något om jag failar på tentan nästa vecka. Orkar inte riktigt bry mig, antar att det är lite så när sommaren närmar sig.
 
Kl 18 idag börjar pubrundan som har temat "något man kan dö av". Jag kanske tar något seriöst, men min fantasi har tagit sommarlov så får bli såhär nu; cancersjuk.