New Sofa

Det är mycket flyttankar i huvudet och jag stressar som en galning (av någon anledning behöver jag inte alls stressa, men jag har en tendens att göra det...något i släkten antar jag) Denna soffa och två underbara mjuka, lena gosiga kuddar kommer pryda den så fint!! Det enda problemet är att jag inte har provsuttit i denna soffa jag ska köpa och om jag har mätit rätt i rummet så ska den få plats, jag får helt enkelt hoppas på det bästa för imorgon så bär det av! Nu ska jag packa det sista och försöka att inte stressa (snällla huvudvärk, go way!!)
 
 
 
 
 
 

no photo today

Heeej!
Jag är uppe i flytt tankar och har inte tid att skriva här förtillfället, måste hinna med plugget också. Men igår så bokade jag en soffa, googlade fram världens finaste kuddar som jag vill köpa till den (måste ner på stan innan de tar slut idag!!!) handlat flytt lådor, haft Therese över påfrukost idag och nu sitter vi och (ska) brja plugga!
Hetts hetts haha.
Pussar 

Happy

Var och hämtade ut mina nycklar i torsdags och igår gick jag och Josefin dit och spanade in lägenheten. träffade även min roomie som verkar jätte trevlig och efter att ha varit där en andra gång nu så känner jag verkligen att jag har gjort rätt. Har tagit paus från packandet och sitter nu hemma hos Oscar och kommer vara här hela helgen lång. Nästa vecka kommer vara fullspäckat och kommer gå jätte fort känner jag. Om en vecka kommer jag ha ny bostad, nya möbler och nya grannar och jaa jag är så himla glad.