v. 25 Midsommarhelgen

Veckan har inneburit en hel del jobb, har en hel del att skriva vilket stressar mig en aning. Men det är verkligen något som jag måste börja lära mig att hantera. 
 
Eftersom det var midsommar så fick jag ledig hela fredagen, det var faktiskt riktigt skönt med långhelg! Jag har dock inte halvdag på torsdagen men till slut så fick även jag sluta. Mötte upp Oscar och "svärmor" och tog tåget hem. Det kan ha varit den fullaste perrong jag någonsin varit med om. Kändes som att man var nära att ramla ner på spåret när man gick långt kanten. Det var så smockat, som tur var fickvi alla tre faktiskt sittplatser i det gamla tåget. Som tur var så gick fönstrena att öppna. På kvällen där så bjöds det på grillat och mys med familjen Helgstrand.
 
På självaste Midsommarafton vart det lunch och fick träffa sötaste Theo igen. Sedan drog jag och Oscar till Therese för lite grillmiddag med några vänner. Hon hae bakat hur mycket gott som helst och om jag njöt? Jovars. Vart en lagomskön kväll och somnade gott sedan. 
 
Midsommardagen spenderades ute på landet vid havet med Oscars släkt. jag bara älskar att vara ute på landet. Det är verkligen något som jag har kärt sedan jag var liten, att få vara ute på landet. Min familj har altid haft sommarstuga eller hyrt en sommarstuga så länge jag kan minnas och jag har verkligen älskat det livet, att vara på landet. Om det är något som jag faktiskt börjar tänka på mer och mer så är det att skaffa sommarstuga i framtiden! 
 
söndagen så åkte jag och Oscar hem igen, dagen bjöd på regn och det kunde verkligen inte bli en bättre dag att åka hem på. Önskvärt hade väl varit att kanske fått lite uppsala- sol. Vi fixade lite inför vår flytt och började sälja saker, divan soffan försvann direkt. Så nu sitter vi i mini soffan som jag hade när jag bodde på 12 kvadrat! Nåväl, det är bara en månad kvar nu tills flytten till ettan i stockholm! 
 
Kisses
Kommentera inlägget här: