v. 34 Kräftskiva i Växjö

Hejsan! 
Roligheterna från denna vecka har varit att främst vara i Växjö! Början av veckan var som vanligt, jobb, hem, sova, jobb, hem sova typ. Men på torsdagen så drog jag och Therese till Katrineholm efter jobbet. Vi mötte upp Oscar som redan hade tagit tåget för att fira lilla O. Sedan gick vi ut och åt på Villa Sandhem och wow vilken god mat. Varför har jag ladrig ätit där förut? Jag menar biligt och super gott? Alla kholmare, gå DIT! 
 
fredagsmorgonen såtog vi Therese bil till Växjö mot Ellen! Vi stannade på vägen i Gränna och Oscar fick med sig skapligt mycket godis kan jag säga. Men killen älskar polkagrisar och karameller så det fick han unna sig. Jag fick väl en stång- piggilin. Vi fikade också på ett 50- tals café innan färden fortsatte mot Ellen. 
 
Väl framme i Växjö gick vi runt och det varen riktigt fin stad, vi kikade på Trelleborg slott också. På lördagen gick vi och käkade på PM med vänner där en av Ellens vänner jobbar. Vi käkade av frukosbuffén och det kan ha varit den godaste buffén jag ätit på ett bra tag. Första gången jag käkade rökt tupp - mums!! Vi satt där i några timmar för att sedan åka till IKEA muséet som var en liten bit utanför stan. Det var faktiskt intressantare än jag trodde och det var sådär ett lagom ställe. Lagom mycket text som bara IKEA kan vid varje informationsruta. Jag kan annars lätt tröttna på muséer och slutar läsa efter ett tag, men inte denna gång! 
 
Sedan åkte vi ut till Uråsa där Ellen vuxit upp. På en loge på kvällen var det dags för årest första Kräftskiva! Tror vi var sammanlagt 25- 30 pers. Och de som hade ordnat och fixat med pynt och bål och mat. Alla eloge till er!!! Så fantastiskt fint och underbart fixat. När alla hade ätit sig mätta vart det någon typ av fem kamp som inte gick att fullfölja men kul var det, sedan bjöd det upp toll dans. En zumba instruktör var även på plats och genomförde två låtar.  Insåg där och då att jag faktiskt saknar att dansa, träna och köra Zumba. Det får bli ett Zumba pass i veckan helt enkelt! Jag och Oscar gick sedan de 50 m till Ellens hus och somnade vi 2 på natten. De andra kom inte tillbaka förens tidigt på morgonen! 
 
Sedna på söndagseftermiddagen bar det av hemmåt och tyvärr tog de 5 timmarna hem nästan 6-7 timmar med köer. Men kul hade vi iaf, trevligt sällskap, trots att vi var något trötta. Gick bra som sagt. 
 
Kommentera inlägget här: